Virágkötés

Virágokból, apró termésekből készítünk exkluziv alkalmi csokrokat, koszorút az ajtódra, asztalodra, hogy ezzel még kifejezőbbé tegyem otthonod melegségét legyen szó akár egyszerű hétköznapokról, akár meghitt ünnepekről.

A virágkötés kreatív szakma

A virágkötés nem csupán az esküvőkön kap főszerepet. Az életünk során minden társadalmi, családi vagy céges rendezvény, ünnepély főszereplői a virágok. Az esemény jellegétől és a helyszíntől függően cserepes, vágott, koszorúba kötött vagy bármilyen más formában, de jelen vannak. A virágkötő szakmai tudásánál és vele született szépérzékénél fogva tudja mi hová illik, és ha mi nem tudunk dönteni, segít a kiválasztásban, legyen szó bármilyen alkalomról.

Főszerepben az élő virág

Az élő virágok mellett szerepet kaphatnak a selyemvirágok is, amelyek sokszor valóban a megszólalásig hű másolatai az élőnek. Esetenként takarékossági okokból illetve az időtállóságuk miatt szívesen használják őket. Mindenféle divatirányzat jön-megy a virágok világában is, de mi nyugodtan válasszuk a kedvenceinket. A virágkötő kreativitása bármely virágot alkalmivá varázsolja, legyen szó esküvői csokorról, autódíszről, alkalmi virágkompozícióról vagy akár sírcsokorról.

A menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokor a nagy nap egyik főszereplője, tükrözi a menyasszony személyiségét és a fotókon illetve az eseményeket megörökítő videón is központban van. A virágkötő nagy gondossággal készíti el és illik, a menyasszony ruhájához valamint harmóniában van a helyszín esküvői dekorációjával is. Ha ránk bízod a menyasszonyi csokrod elkészítését örömmel, lelkesen és szakmai tudásunk legjavát adva kötjük meg neked, hogy méltó kiegészítője legyen a megjelenésednek. a vőlegényed számára pedig a csokorhoz színében és stílusában illő kitűzőt készítünk virágkötés tudásunk legjavát beleadva.

Karácsonyi galéria

Valentin napi galéria

Tavaszi galéria

Nyári Galéria

Őszi galéria

Valentin napi galéria